Godmorgon Fredag!

FORTFARANDE hemma och sjuk, har knappt någon röst nu heller och det låter ganska roligt när jag försöker prata haha. Ikväll skulle jag egentligen gått ut men vet inte hur det blir med det nu, imorgon fyller ju Erika "Gingerhead" Stawström år och jag har lovat att komma *suck*............. haha. Nu ska jag kolla vidare på TV och käka glass.


via: weheartit


Vår


bilder via weheartit

Jag vill ha mint/jade-färgade naglar, koralliga läppar, ljusa jeansshorts och space-tryck


18 feb

Juste, i Tisdags träffade jag Jade för första gången på typ 4 månader! Vad jag har saknat henne.. Vi kollade lite på stan och sen käkade vi på Zink. Fick även lite presenter från Victorias Secret (Två läppglans, ett par snygga trosor, ett nitdiadem, och två antibakteriell gel(s).... Taack!!

gif maker


Barcelona, igen.

Nu kommer lite turistbilder!


Triumfbågen (vi bodde precis där)


På Catwalk


Eve i ett hav av duvor på Placa Catalunya


Sagrada Familia


Park Güell





UNDERBAR galen (karneval)natt/morgon på Opium


Barcelona

I söndags kom vi hem från barcelona! Det var en sjukt rolig resa, och jag vill bara tillbaka igen... Tänkte lägga upp lite bilder på det jag har köpt :)


 Kilklackar (ljusare i verkligheten) från ZARA


Ett lite längre halsband, köpte även ett till med en liten fågel på



Kuvertväska från ZARA


Söt toffs från PRIMARK


Den här kostade 20kr(!!!)


Ballerinor från PRIMARK

....plus en grön militärjacka, även den från PRIMARK, som jag tänkte 'pimpa' lite ;)


Varför jag inte bloggat:



KLÄMOR.. KLÄ MOR hahhahahahaha, SORRY

Snart klar med tvätten, håller på att torkas! Packa gör jag imorgon när brudZen kommer.
Skriver nog mer imorgon, nu ska jag städa lite och plocka ihop lite smycken jag ska ha med mig! kram


8/2

Sjukt jobbig dag idag, började med att jag vaknade med världens rödaste och rinnigaste öga... Ringer optikern för att få tid och vid 1 skulle jag vara där. Så först jobbade jag (tänk då att ena ögat är superrött och rinner nonstop) och vid tjugo i 1 satte jag mig på tunnelbanan till Solna. Visade sig att jag hade massa små sår på hornhinnan och nu får jag inte ha någon lins i vänster öga, och med tanke på att jag inte äger att par glasögon är det jättejobbigt. SÅ, där på plats beställde jag ett par glasögon i pilotmodell... har kollat på glasögon i år men aldrig hittat någon jag gillar till 100%. Det gjorde jag inte nu heller, men men.. nu har jag ett par iallafall! Ska hämta linserna och glasögonen precis innan vi ska ta flygbussen på onsdag.




via
http://fuckyeahskinnybitch.tumblr.com/page/267


Sleep tight, don't let the bed bugs bite!


Snygg jacka från Acne för 6000 kr..


.. jag är grymt sugen på en mocka-jacka, men 6000 är ganska saftigt.. *spara spara*/ Har precis druckit O'boy och nu ska jag nog gå och lägga mig.. för imorgon är det måndag och JOBB..

Puss&Godnatt!


welcome to hell('s)

Åh! Skulle logga in för att (äntligen) blogga.. men råkar då logga in på min gamla blogg som jag hade glömt bort! Hittade en massa fina gamla bilder som jag nu sparat... min dator har ju kraschat så ALLT är borta.

I fredags var jag, Hilda och Eve på Hell's. Det började bra, slutade en aniiiing hemskt (S-K-T *Hoppas att eve skrattar*) och igår åt vi Pizza och kollade på sex and the city.. Senare idag ska pappa och jag hem till syrran, ska bli kul!




RSS 2.0