typ sommar!



Biopremiär med världens bästa Amanda igår! och nu ska jag hem till brudsen för 3-rätters, tur att magen kurrelikurrar. Puss!


åh,

bild: weheartit.


"Jag längtar tills den dagen jag möter någons blick, möts av ett leende och man bara känner sig helt fast, Allt det spännande med att lära känna någon ny. Upptäcka saker som han tycker om, småsaker... som vad hans favoritgodis är. Åh, visst är det härligt när man är sådär nykär? man bara tittar på varandra och det pirrar i hela magen. Jag snackar om när det verkligen känns som om man tappar andan. Åh!"

... så fint min kära vän Felicia har beskrivit det.

onsdag

Först jobb och sen barnvakt åt världens bästa Ruben <3 och efter det; lite sushi med syrran och adrian innan jag drog hem! Nu ska jag kolla Andra Avenyn. Puss!




sunny sunday!

 








via iheartit

via http://angelicascloset.se/

okej, måste ha. !!!!!!!


collage

la precis in en massa bilder från kameran, borde göra det liiiiite oftare.

 






www.cocoo.se

 

Fick hem den fina ringen idag! Snabb leverans med en gullig liten lapp. Nästan så att jag vill ha en ring på varje finger, haha.


soliga fina torsdag

Å, va vacket väder det är *tönt* lämnade hunden på dagis för en timma sedan och det var huuur skönt som helst med en liten prommis. Mindre skönt är att jag börjar jobbet om en timme och slutar vid 4, när solen typ gått ner. MEN i helgen ska det tydligen bli "värmebölja" LÄNGTAR.




igår natt klickade jag hem denna lilla sötsak, påminner väääldigt mycket om den fina acne-klänningen jag varit sugen på ett bra tag.

puss!

kliiiiiiick


asos


Hello!

Sorry för dålig uppning, men Ni vet ju hur jag är! ( = sämst på att blogga)
Nada har hänt i veckan, jobbat som vanligt.. var dock ledig i måndags, myyyyys. Just nu håller jag på att klicka runt på asos, kan bli så att jag beställer lite mumsbitar......


snygg brud från vässan i bakgrunden, singular!!!!


ink-inspo

jag är så sinnessjukt sugen på en tattooooo! vet dock inte riktigt var och hur den ska se ut, har lite idéer.. men det måste ju kännas 100%!















via iheartit///thekillingmoonconfused


RSS 2.0