fredag!

Som start på helgen så gick jag och amanda till laroy, ovanligt lite folk och grymt sliskiga grabbar... örk.




hej där

har haft en riktigt härligt helg (bilder kommer) men nu ska jag fixa lite gott att äta och sen kolla på Benjamin Buttons otroliga liv, jag hoppas den är så bra som jag har hört! pusspuss


10 juli

Morsning!

Vaknade för ungefär en timme sen och nu kollar surfar jag runt på lite bloggar och kollar på tv, ska snart göra frukost och fixa mig lite. Sen ska jag nog en vända till Solna Centrum med Amanda S, har inte träffat henne på länge! hon var ju i magaluf, och är säääkert svinbrun.



xoxo

När kommer sommaren tillbaka?

Vill att det ska vara svinvarmt igen! hittade lite bilder från när jag och Amanda S var och badade, och jag vågade (efter ett flertal om och men) hoppa i vattnet (!!!!) ganska stor grej då jag är sjukt rädd för fiskar... hehe.


9 juli 2009

Tjoho.
Vaknade för en stund sen av att Doris (hunden) gnällde, men lika bra det.. klockan är ju nästan 12. Idag vet jag inte vad jag ska göra, typ kolla film och äta mat haha. Men nu ska jag kolla på "Wedding Daze".



xoxo

psst!

...gå in på Amanda N's blogg och rösta på henne! visst liknar hon Hilary Duff?!



party dresses

Tänkte bara visa några klänningar jag precis har köpt, skorna med för den delen!


Elise Ryan från NELLY, på rea för typ 200:- | Zipklänning från H&M | Paljett-topp/klänning från H&M | Skor från DinSko, hur sköna som helst :)

Nu ska jag sussa, fast först ska jag kolla klart på CSI miami.
xoxo


9 juli 2009

Sådärja, hemma från Jesper, det var hur mysigt som helst. Det var Matias, Marcelo, Simon, Cristian, Jesper (såklart) Ville, Amanda och jag! vi spelade kort och hade det skojigt, sen drog några av killarna vidare men jag är så himla trött så jag orkar inte. Sitter och kollar på Seinfeld med min lilla valp istället :)


8 juli 2009

Hej bloggen!

Tror nog att jag ska börja blogga igen, får se hur länge det håller i sig! tippar på någon vecka eller så, hehe. Ikväll så ska några från klassen träffas hos Jesper för att käka snacks, prata och dricka gott. Efter det ska vissa dra vidare ut men vet inte om jag är så pepp på det... så va ska man ha på sig då? orkar inte piffa upp mig så mycket :p



xoxo gila!

Välkommen till min "nya" blogg!


RSS 2.0